Rose de Taif från Perris Monte Carlo

Perris Monte Carlo har länge varit världskänt för sina eleganta dofter. Företagets expertis inom uni… Ta reda på mer!

Rose de Taif Unisexdofter från Perris Monte Carlo

Perris Monte Carlo har länge varit världskänt för sina eleganta dofter. Företagets expertis inom unisexdofter har också gjort det mycket omtyckt bland såväl kvinnor som män. I samtliga doftkreationer från detta Medelhavsbaserade trendmärke ligger tyngdpunkten på toppnoten, vilket hjälper dig att ge ett sofistikerat och elegant intryck vid särskilda tillfällen. Det som är särskilt framträdande i parfymen Rose de Taif är den blommiga karaktären, som får bäraren att omges av en diskret rosendoft kombinerat med andra essenser. Resultatet har blivit en unik och utsökt parfym, som även kommer att tilltala dem som föredrar fräscha och kryddiga dofter.

Upplev en exceptionell, blommig parfym med Rose de Taif

Preferenserna när det gäller unisexdofter har förändrats de senaste åren och det har kommit en ny generation av personer som älskar spännande dofter och som bidrar med egna idéer om doftkompositioner. Länge ansågs sötaktiga eller blommiga dofter vara något som enbart kvinnor kunde bära, men det är numera en doftkaraktär som alltfler män kan tänka sig. I Rose de Taif har Perris Monte Carlo utgått från dessa preferenser och använder samtliga essenser med diskreta förtecken. Det har sedan kompletterats med ytterligare underliggande noter, vilket gör att många som älskar spännande dofter kan identifiera sig med Rose de Taif och bära denna doft vid en rad olika tillfällen.

Upplev Perris Monte Carlos mångfald till bra priser

Att Rose de Taif bör tilltala även män framgår tydligt av den eleganta och mörka flaskan, som skiljer sig från Perris Monte Carlos klassiska gulddesign. Trendparfymens sofistikerade karaktär kan naturligtvis även upplevas genom det Medelhavsbaserade företagets andra unisexdofter som inte bara tilltalar de yngre parfymälskarna. I vår onlinebutik får du en komplett överblick över tillverkarens dofter och kan köpa dem till bra priser. Vi säljer även vårdande produkter från Perris Monte Carlo och andra trendmärken, kompletterat med trendiga kosmetikprodukter och kroppsvårdstillbehör!