Oud Imperial Unisexdofter från Perris Monte Carlo

Oud-dofter är en av de absoluta parfymtrenderna just nu och många olika märken erbjuder oud i exceptionella essenser och kombinationer. Det internationella parfymhuset Perris Monte Carlo, som är känt för sitt utbud av eleganta unisexdofter, har också använt sig av ouds träiga och kryddiga karaktär och erbjuder detta nu i flera dofter. Ett populärt val är Oud Imperial där toppnoten på ett utsökt sätt kombineras med andra fräscha essenser som tilltalar kvinnor och män i lika hög grad. I vår onlinebutik hittar du samtliga parfymkollektioner från denna internationella tillverkare – något för dig som är kvalitetsmedveten och gärna beställer till fördelaktiga priser.

Uppleva en unik doftande kåda med Perris Monte Carlo

Oud är egentligen kådan från ett exotiskt träd och antingen används dess ursprungliga form eller också används en syntetisk variant, på samma sätt som med ambra och andra essenser. Unisexdofterna från Perris Monte Carlo marknadsförs som parfym i premiumsegmentet. I Oud Imperial och andra produkter har man därför utgått från den autentiska karaktären, men i och med att det är en unisexdoft blir den inte för intensiv och påträngande. Helt i linje med det Medelhavsbaserade parfymhusets exklusiva koncept erbjuds Oud Imperial i en guldfärgad flaska som blir ett fint blickfång i det egna badrummet eller på resor.

Upplev Perris Monte Carlos spännande dofter till bra priser

Under de senaste åren har Perris Monte Carlo gjort sig ett namn som specialist på högkvalitativa unisexdofter, även i Tyskland. Det blir nu allt vanligare att märkets parfym används vid särskilda tillfällen. Besök gärna vår onlinebutik om du vill uppleva Oud Imperial och andra dofter från det här märket utan att betala överpriser. Med vår mångsidiga butik och långa erfarenhet kan vi erbjuda äkta märkesdofter på internet till attraktiva villkor. Detta gäller självklart även för vårdande produkter och kosmetika, som kompletterar våra dofter och berikar ditt liv – här talar vi om äkta märkesprodukter till verkligt bra priser!