Musk Extrême Unisexdofter från Perris Monte Carlo

Spännande doftkreationer direkt från Medelhavet är Perris Monte Carlos specialitet. Även i vårt land har det exklusiva märket fått mycket uppskattning för sina speciella dofter i många år nu. Med parfymen Musk Extrême erbjuder tillverkaren en extra elegant variant av sina unisexdofter som uppskattas lika mycket av kvinnor som av män. Med sin guldfärgade och skimrande flaska ger Musk Extrême uttryck för en unik elegans – det här är en doft som framför allt lämpar sig för särskilda tillfällen. Med sin diskreta och fräscha doft passar parfymen från Perris Monte Carlo både dam och herr. I vår onlinebutik kan du dessutom få denna doftupplevelse till ett ytterst attraktivt pris.

Eau-de-parfum-spray med framträdande toppnot

I denna parfym är den mest framträdande noten självklart mysk – en essens som har använts i dam- och herrdofter i decennier och därför också är ett idealiskt sätt att förhöja högklassiga unisexdofter. Denna doftnot kompletteras med andra fräscha och träiga dofter, vilket resulterar i en unik doftkomposition som gör detta till en idealisk parfym för exceptionella tillfällen. Perris Monte Carlo har omfattande erfarenhet av unisexdofter och vet hur man skapar den idealiska kompositionen som tilltalar kvinnor och män i lika hög grad. Det är tydligt inte bara med Musk Extrême.

En verklig lyxdoft med Medelhavscharm

Liksom alla dofter från Perris Monte Carlo har även Musk Extrême en fräsch Medelhavskaraktär, som gör att du får lite av Medelhavet i ditt eget badrum. Flaskans spännande design ger ett exklusivt intryck även för den som är på språng, vilket gör att den gärna följer med i bagaget på såväl privat- som affärsresor. Det lönar sig att titta runt i vårt omfattande sortiment om du vill upptäcka fler unisexdofter och låta dig omsvepas av ständigt nya dofter. Vårt sortiment omfattar inte bara kosmetika och vårdande produkter utan även ett enormt utbud av dofter. Utöver unisexdofter erbjuder vi även många specifika dam- och herrdofter.