Bois d'Oud Unisexdofter från Perris Monte Carlo

Perris Monte Carlo har de senaste åren gjort sig känd för sina spännande unisexdofter även i Tyskland. Typiska kännetecken för företagets parfym är den lyxiga designen och den sofistikerade kompositionen av utsökta essenser som tilltalar både kvinnor och män och som framför allt passar för de där speciella tillfällena i livet. En av Perris Monte Carlos allra populäraste produktlinjer ärBois d'Oud, som finns även i vårt sortiment och kan beställas som eau-de-parfum-spray. Den essens man utgår från här är oud, en av de hetaste trenderna inom parfymbranschen just nu.

Upptäck oud – en kryddig och träig doftnot

Grundkaraktären i Bois d'Oud från Perris Monte Carlo beskrivs redan i doftens namn. Traditionellt har oud utvunnits ur kåda från örnträdet, men en del tillverkare av de trendiga dofterna använder sig av syntetiska varianter. Bois d'Oud utgår från den naturliga råvarans ursprungliga karaktär, som har en påtagligt kryddig not och inte döljer sitt inslag av trä. Liksom många andra unisexdofter från Perris Monte Carlo har Bois d'Oud en grundnot som kompletteras på ett spännande sätt, och det är just det som ger Bois d'Oud dess fräscha och diskreta not och gör att både kvinnor och män gillar doften.

Beställ exklusiva dofter online till verkligt fina priser

Trendmärket Perris Monte Carlo har specialiserat sig på unisexdofter. Många av dessa dofter kan du utforska och beställa i vårt sortiment. Parfymen från denna tillverkare ger visserligen ett exklusivt intryck och passar dig med verkligt höga anspråk, men du behöver inte oroa dig för några överpriser. I vår butik finns dofter från alla kända märken för att du ska kunna hitta rätt parfym för rätt tillfälle. Upptäck charmen med Bois d'Oud och låt dig inspireras av allt annat som Perris kan erbjuda. I vårt enorma sortiment hittar du inte bara dofter utan även kosmetika och vårdande produkter!