New Yorker Parfym

Parfymerna från New Yorker är uppdelade i dam- och herrparfymer och förtrollar med moderna, fruktiga och friska doftaccenter, som dessutom har en antydan av extravagans. De eleganta parfymerna kommer exempelvis i kaklade och mycket färgstarka flaskor som utseendemässigt perfekt anpassats till respektive doftackord. De prisvärda eau-de-toilette- och eau-de-parfum-sprayerna kan användas för olika årstider och ger en elegant entré både på dagen och på kvällen. Varumärket har sammanlagt 4 serier: "Women", "Style Up Women", "Men" och "Style Up Men".

Moderna dofter till fördelaktiga priser

Dofterna från New Yorker utstrålar detsamma som deras kläder förkroppsligar: modernitet, äventyr och livsglädje. Följaktligen finns det mycket fruktiga och lekfulla ackord i parfymerna, där särskilt de feminina doftnyanserna är omtyckta genom sina mångfasetterade mellannoter. De flesta parfymerna kompletteras med tillhörande produkter och presentset i samma doftriktning för att skapa en enhetlig och smakfull helhet. New Yorker passar både för gammal och ung och uppvisar en utsökt känsla för aktuella trender.

Visste du redan Innehåll

Ledig & högaktuell: New Yorker Parfum Style Up

New Yorker är ett klädföretag från tyska Braunschweig, som enligt egen uppgift är inriktat på kollektioner och outfits för en ung målgrupp på 12–40 år. Märket och klädbutikerna, som finns över hela Tyskland och sysselsätter över 16 000 medarbetare, grundades 1971 av Michael Simson och Tilmar Hansen som ett litet tjänsteföretag.

2014 hade New Yorker 980 filialer i totalt 39 länder . Men det aktuella tyska huvudkontoret ligger fortfarande i Braunschweig. Utöver de egna märkena fishbone, amisu, censored och smog erbjuder New Yorker ett omfattande sortiment av olika klädesplagg och accessoarer för varje tillfälle. Till ett rimligt pris-kvalitets-förhållande ger man kvinnor och män möjlighet att skaffa sig en trendig look.

Kombinera New Yorkers parfymer och vårdande produkter

New Yorker NY Style up Women EDT kan rekommenderas till alla kvinnor som är på jakt efter en passionerad doft för att framhäva den egna personligheten. New Yorker kan konsten att övertyga den egna målgruppen med trendiga och lediga dofter. Med de aktuella damdofterna från New Yorker kan du dra nytta av en innovativ och modern stil från en av branschens trendsättare. De fyrkantiga och rutmönstrade flaskorna, i starkt rosa för tjejer och coolt blå för killar, fångar blicken direkt.

Till de enstaka dam- och herrdofterna erbjuder New Yorker följande vårdande produkter:

  • Hair & Body Wash
  • Eau de Parfum
  • Eau de Toilette
  • Deodorant Spray
  • Kroppsmjölk
  • After Shave
  • Duschgel

Med dofterna från denna modetillverkare kan du inte bara framhäva hela din personlighet och look, utan få även tillfälle att tillbringa hela dagen i gott sällskap med din favoritdoft. Utöver det får du du möjlighet att kombinera en parfym från New Yorker med en matchande present. På så vis kan du ge både släkt och vänner en väldoftande överraskning.

New Yorker för coola killar och tjejer

I toppnoten, mellannoten och basnoten förenas bland annat bergamott, passionsblomma, aprikos och mango liksom även cyklamen och freesia. Detta ger en blommigt fruktig kombination som bidrar till en förtrollande effekt på huden och garanterar en självsäker look. Om du också genast vill bli en av samtidens trendsättare, är New Yorkers Style Up Woman ett måste. Givetvis har även denna parfym en matchande deodorantspray och duschgel. Killarnas motsvarighet heter Style Up Men – en eau-de-toilette för den lediga och moderna mannen i en flaska på 30 ml alternativt på 150 ml.

Flaskan går i en mycket sval turkosblå färg. Den rätlinjiga, fyrkantiga korken pryds mitt på av New Yorker-loggan som utgör ett signum och budskap för den moderna looken. Parfymören har i denna doft satsat på bl.a. geranium, distinkt cederträ, apelsinblomma och sandelträ, aprikos och mysko liksom även mango och cyklamen. Detta ger en omisskännlig doft som garanterar alla självsäkra fashionistas en trendig igenkänningsfaktor.

Med New Yorker mot en unik look

New Yorker ger unga män och kvinnor möjlighet att avrunda en trendigt modern outfit med en uppfriskande och trendig doft. På så vis blir doftvattnet en oumbärlig följeslagare och accessoar som på ett avgörande sätt påverkar det första intrycket. Titta i samma veva gärna även på de andra vårdande produkterna och exklusiva parfymerna från Paco Rabanne, Aigner, Boss, Jean Paul Gaultier och Diesel.

Numera tar nästan alla modeskapare tillfället i akt att med hjälp av en karakteristisk doft eller doftvatten göra sig ett namn i parfymbranschen och föra ut det modemässiga budskapet. Med sin färgglada parfym tar även New Yorker plats i denna „Hall of Fame” tillsammans med trendiga modemärken som Diesel, Wrangler eller CHANEL. Ta genast tillfället i akt och utrusta dig med ditt personliga doftvatten för att ge din outfit och look en väldoftande avrundning.