Neutrogena

55
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Neutrogena: Effektiv hudvård och rengöring för olika hudbehov

Neutrogena har i mer än 90 år framställt samstämda hudvårds- och rengöringsprodukter för olika hudbehov. Oavsett om huden är känslig, har torrhetsrynkor, orenheter eller är lätt aknebenägen, finns det näringsrika produkter som är speciellt framtagna för varje hudtyp. Här hittar du en passande produkt, som bidrar till en frisk hud. Innovativa och effektiva sammansättningar, som företaget har utvecklat tillsammans med hudexperter, ser till att hudbilden ser frisk ut. De hudvänliga texturerna i Neutrogenas produkter imponerar med högsta kvalitet och effektivitet. Många kliniska studier och patent ligger bakom de intensivt vårdande produkterna, för att ge tydligt märkbara resultat och en naturligt vacker hud.

Produkter från Neutrogena: Innovativa sammansättningar för att främja en frisk hud

Historien bakom Neutrogena går tillbaka till år 1930, då Emanuel Stolaroff grundade skönhetsföretaget Natone i Los Angeles. När han var på resande fot 1954, uppmärksammade han en patenterad mild tvål gjord av kemisten Edmont Fromant. Han importerade tvålen till USA och gav den namnet Neutrogena, eftersom den hade pH-neutrala egenskaper. Några år senare ändrade han även firmans namn. Märkets innovativa, skonsamma hudvårdsprodukter kom så småningom till Europa och började t.ex. säljas i Tyskland 1986.

Hudvårdsprodukterna från Neutrogena innefattar serum, ögonkrämer, koncentrat och dag- och nattkrämer för olika hudbehov. Neutrogena-produkter med hyaluronsyra och botanisk trehalos är fuktighetsbevarande. De fräschar upp huden och gör den slätare. Krämer med cellstärkande peptider och antioxidanter bygger upp och skyddar huden från de dagliga yttre påfrestningarna från miljön. Resultatet blir en strålande hy.

Anti-aging-produkterna innehåller C-vitamin och en hexinol-teknologi. Den gör att huden får mer spänst och ska reducera rynkor. Sammansättningar av C- och E-vitamin samt NeoGlukosamin bidrar till en frisk och strålande hy. De är fuktgivande, revitaliserande och påskyndar den naturliga cellförnyelsen. För att bekämpa de synliga tecknen på hudens åldrande, passar sammansättningar som innehåller rent retinol, extrakt från myrtenblad och hyaluronsyra. Neutrogena-produkter dämpar rynkor och pigmentfläckar, är fuktgivande och förbättrar hudbilden.

För orenheter i huden rekommenderas sammansättningar med inflammationshämmande kamomill, renande salicylsyra och lugnande aloe vera. De hjälper till att avlägsna envisa finnar och stärker samtidigt hudens skyddande barriär och gör den mer motståndskraftig. Ännu mer intensivt verkar kombinationer av hudrensande salicylsyra och en 10-procentig AHA/PHA-blandning av glykolsyra, glukonolakton och mandelsyra. De bekämpar finnar och bleker ovälkomna märken efter finnar.

Hudvård från Neutrogena för en intensivt genomfuktad hud

När huden behöver en extra dos av vård är ansiktsmasker från Neutrogena med en hög koncentration av aktiva ingredienser ett bra val. Varianter med fuktgivande hyaluronsyra gör huden smidig. Tångextrakt är intensivt rengörande. Utslätande, uppstramande adenosin har en föryngrande effekt på ansiktsdragen.

De fuktgivande hudvårdsprodukterna från Neutrogena innehåller vetenskapligt beprövade ingredienser som panthenol, glycerin, retinol och hyaluronsyra. Innan produkterna kommer ut på marknaden genomgår de kliniska tester. Skönhetsmärket har ett nära samarbete med dermatologer. De utvecklar produkterna under tillämpning av högsta hälso- och säkerhetsstandarder. Företaget använder därför inte ftalater, triklosan, mikroplastkulor och konserveringsmedel, som frigör formaldehyd.

Beställ produkter från Neutrogena: Handla produkter för varje hudbehov hos parfumdreams

Vill du beställa innovativa, högeffektiva produkter från Neutrogena? Hos parfumdreams hittar du en bred palett av vårdande produkter för ansikte och kropp, ansiktsrengöring och hand- och fotkrämer. De är perfekt anpassade efter hudens behov och ger syn- och kännbara resultat, som är bekräftade genom kliniska tester.