Mr&Mrs Fragrance Accessoarer

Rumsdofterna från varumärket "Mr & Mrs Fragrance" bär designerns koncept redan i namnet: Flaskorna som skapats av Lucca Trazzi visar en man och en kvinna - ett par som inte kan vara mer motsatt men samtidigt agerar i fullständig harmoni. Deras kantiga resp. rundade form passar in i så gott som alla rum och gör att luftförbättrarna ser otroligt eleganta ut.

Lika unika som designen på flaskorna

är de rumsdofter som är däri: Alla dofter som erbjuds under namnet "Mr & Mrs Fragrance" förenar det ”typiska” för en kontinent i sig. De noggrant sammansatta kreationerna återspeglar de speciella egenskaperna hos Europa, Asien, Australien och Nord- och Sydamerika. Aromer som palisanderträ, vallmo och citronmynta eller kryddor som kardemumma och peppar ger alla rum en doft av den stora, vida världen. Den som andas in dofterna beger sig på en lukternas resa över alla kontinenter.

Men kreativa dofter i originella flaskor

är inte det enda som kännetecknar "Mr & Mrs Fragrance”. Tillverkningen av rumsdofterna görsutan några syntetiska ingredienser. Parfymörerna använder enbart italienska och franska oljor som de sedan berikar med en hög andel parfym. Det gör att dofterna är lika effektiva som dryga. Intensiteten regleras genom antalet doftpinnar: Ju fler pinnar i flaskan, desto mer doft sprider sig i rummet.