ERBJUDANDE
Missoni - Missoni - Eau de Toilette SprayMissoni - Missoni - Eau de Toilette Spray

Missoni
Eau de Toilette Spray från Missoni

1
30 ml
-20% för icke bindande prisrekommendation

BP: 12 533 kr* / 1 l 30 ml

Flame 376 kr*
Shop pris 471,00 kr*
du sparar: -20% du sparar: -28%
50 ml
-20% för icke bindande prisrekommendation

BP: 13 320 kr* / 1 l 50 ml

Flame 666 kr*
Shop pris 832,00 kr*
du sparar: -20% du sparar: -28%
100 ml
-20% för icke bindande prisrekommendation

BP: 8 590 kr* / 1 l 100 ml

Flame 859 kr*
Shop pris 1 074,00 kr*
du sparar: -20% du sparar: -28%
Slutsåld
 
Artnr. 932045

Bestsellers

Beskrivning från Missoni Eau de Toilette Spray från Missoni

Produktserie: Damdofter
Linje: Missoni
beskrivning: Eau de Toilette Spray

Hösten 2016 lanserade Missoni sin eau-de-toilette-spray med samma namn. Liksom alla deras dofter väcker denna blommiga och fruktiga doft uppmärksamhet för sin exceptionella flaska. Den är ovalformad och har en färggradient som oavsiktligt får dig att tänka på en solnedgång. Flaskan drar blickarna till sig och vill att du ska uppleva den spännande blandningen som finns inuti. Eau-de-toilette-doften är utformad för alla kvinnor som är trygga i sig själva, som inte behöver bevisa någonting och som också kan skratta gott åt sig själva. En glad parfym, helt enkelt.

Inte alla damparfymer måste vara tunga

Den fruktiga upptakten i Missonis doft formas i toppnoten av rosépeppar, nashipäron, blodapelsin och vattenblommor. Dessa matchar också den blommiga mellannoten bestående av Rosyfolia®, pion, freesia och rosenvatten. Lätta ackord av trä återfinns i basen, när Georgywood® och vitt cederträ blandas med mysk och heliotrop. Kombinationen gör Missoni till en underbar eau-de-toilette-spray för dagligt bruk som passar mycket väl att bära under sommaren och våren. Det bästa är att låta dig förföras av denna glada och eleganta flaska, för att upptäcka den lika glada och eleganta doften.

Har du frågor om produkten?

Innehåller från Missoni Eau de Toilette Spray från Missoni

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, BUTHYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, CITRAL, GERANIOL, LINALOL, CINNAMYL ALCOHOL

Kundomdömen
5 (1 Kundomdömen)