Maria Galland

Maria Galland är ett franskt märke med säte i Paris som erbjuder ett omfattande sortiment av vårdande produkter. I de högkvalitativa vårdande produkterna används egenutvecklade sammansättningar och lyxiga ingredienser som exempelvis tillför huden fukt, slätar ut den, gör hudtonen jämnare eller ger huden ett ungdomligare utseende. Märket anses internationellt som mycket lyxigt, och alla produkter utvecklas också i samarbete med hudläkare. Produkterna vårdar alltså inte bara huden intensivt, utan är också mycket hudvänliga – även för känsliga hudtyper.

Lyxigt vårdande produkter från hjärtat av Paris

Maria Galland har skapat det egenutvecklade Système Dermatologique för att kunna förena flera verkningsfulla effekter i en och samma produkt. Sammansättningen består av sju olika beståndsdelar som kombineras perfekt med varandra i den högkvalitativa vårdande krämen. Bland annat normaliserar de huden, ser till att den regenereras bättre och förfinar hudens yta. I många krämer ingår även anti-age-effekter och lindrande av irritationer och rodnader i huden. Det hudvårdssystem som Maria Galland har utvecklat påskyndar dessutom cellförnyelsen.

Visste du redan Innehåll

Maria Galland Paris – en framgångshistoria

Maria Galland är ett internationellt framstående kosmetikamärke för skönhetsinstitut och span. Framgångskonceptet vilar på de tre kompetensområdena: Produkter, behandling, rådgivning. Inte bara högsta kvalitet och kosmetiska innovationer, utan även högeffektiva och individuella behandlingar bidrar till att göra detta märke till ett premiummärke. Till det breda produktsortimentet hör utöver ansikts- och kroppsvård även en demo-kosmetisk linje med vårdande produkter, den dekorativa kosmetikserien, solskyddsprodukter och herrprodukter. Maria Gallands produkter kan du endast få tag i på skönhetssalonger och span, i märkets egna onlinebutik och hos utvalda kosmetikinstitut liksom även i vår onlinebutik.

Maria Galland – så började det

Det började på 60-talet med en framgångsrik dansös avantgardistiska vision att bevara hudens ungdomliga skönhet och utstrålning. Tillsammans med en dermatolog utvecklade Maria Galland ett unikt behandlingskoncept. Än idag efter över 50 år senare fortsätter detta koncept att sätta standard inom skönhetsvård.

Maria Galland började med skönhetsrådgivning hemma i sin bostad i Paris. Redan från början erbjöd hon sina kunder„skräddarsydd skönhet”. Med sina behandlingssystem riktade hon in sig på behoven hos olika hudzoner. Hennes arbete i denna riktning vann snabbt stort gehör och det dröjde inte länge förrän hon hade grundat sina första forskningslaboratorier och tillverkningsställen. Strax därpå öppnade hon sitt första skönhetsinstitut på den eleganta boulevarden Rue Chateaubriand. Efter flera års framgångar, inte bara i Frankrike, drog sig Maria Galland tillbaka från affärslivet och företaget övertogs 1981 av Klosterfrau Gruppe. Sedan dess har Maria Gallands tyska säte legat i München. Företaget har systerföretag i Italien, Österrike, Schweiz, Nederländerna, Belgien och Storbritannien. Företaget exporterar dessutom produkter till över 40 länder.

Maria Galland, lyxmärket

Vid tillverkningen av de högkvalitativa produkterna används än idag endast specialutvecklade formuleringar och lyxiga ingredienser. Märket har mycket god renommé internationellt och utvecklingen av de enskilda produkterna sker i nära samarbete med dermatologer. Produkterna ska inte bara vårda huden, utan även kunna tålas av de mest känsliga hudtyperna.

För att kunna samla flera verksamma effekter i en enda produkt, lät Maria Galland specialutveckla Système Dermatologique. Formuleringen består av sju enskilda byggstenar som kombineras i högkvalitativa vårdande krämer. Många av krämerna har även anti-age-effekt samt ämnen som hjälper mot hudirritationer och hudrodnader. Systemet bidrar på så vis till en intensiv cellförnyelse.

Högkvalitativa produkter för krävande kunder

För dig som har en känslig och samtidigt krävande hud har det tidigare inte varit så lätt att hitta okomplicerad hudvård. I vår onlinebutik har vi lösningen för dig: Maria Gallands hudvårdsprodukt „24-h care”. En balanserad kombination av vegetabiliska oljor, växtextrakt och sheasmör har välgörande och vårdande effekter på krävande och känslig hud. Huden blir fastare och får mer spänst vilket resulterar i en ungdomligare och fräschare framtoning.

I vårt sortiment har vi även Maria Galland-produkter för att ge hela kroppen en vårdad och ungdomligare look. Till portföljen hör bland annat duschgeler, kroppselixir, vårdande krämer och deodoranter. Duschgelen har till exempel en formande effekt på kroppen redan i duschen genom att de komplexa ingredienserna tydligt förbättrar mikrocirkulationen. Duschgelen återfuktar och skyddar huden mot uttorkning. Havreextraktet i deodoranten stärker hudens motståndskraft och skyddar mot irritationer, medan Sium sisarum-extrakten har en lugnande effekt på huden.

Soldyrkare bör inkludera kosmetikserien Soin Solaire i sin hudvårdsregim. Tack vare specialrecept vårdas huden samtidigt som den skyddas mot de skadliga UVA- och UVB-strålarna. Dessutom erbjuder denna serie underbara anti-age-egenskaper som även lämpar sig för män.

Med hjälp av något av de olika serumen från Maria Galland kan kvinnor göra sin hud en välgärning. 98 Sérum Hydratant Intense återfuktar huden med en effekt som varar hela dagen. Vårda och skäm bort din hud med 44 Cure Revitalisante Cellule, en extra vårdande serie. Huden revitaliseras och cellförnyelsen stimuleras.

Män vet vad som är bra för dem

Den manliga huden får sig en riktig fräschhetsbooster med ansiktsvården Soin Homme Galland. Den extremt verksamma ingrediensen R.T. i produkten skyddar huden mot stress och negativ miljöpåverkan. Rynkor mildras och huden ser genast slätare, vackrare och mer vårdad ut.

Maria Galland för hemmet

Varför ska bara kroppen njuta av högkvalitativa vårdande produkter? Det är bevisat att även omgivningen spelar en avgörande roll när det gäller människans välbefinnande. Detta har Maria Galland tagit till sig och skapat olika rumsdofter. Dofterna skapar en härlig atmosfär och bidrar på så vis till rätt stämning i hemmet. Använd de olika dofterna inte bara i vardagsrummet utan även i sovrummet, badrummet och köket. Dofterna säljs både i form av doftspridare och doftljus. På så vis ger de inte bara en behaglig doft utan bidrar även med en trivsam belysning i rummet. Du märker snabbt att detta har en positiv effekt inte bara på dig utan också på dina gäster. Det utlöser lyckokänslor och den avspända atmosfären hjälper dig att tanka kraft och energi vilket i sin tur påverkar även utseendet positivt.