La Perla Parfum

Färgen svart. Den är kännetecknande för La Perla och måste därför ingå. Ursprungligen tillverkade märket underkläder. Firmans exklusiva signatur pryder även ytterkläder i särklass. Därför förses ofta strikta överdelar med spets eller chiffong för att belysa kontrasten. Andra praktstycken i damkollektionen är byxdressar med figurformad jacka och lätt marlenebyxa, samt exklusiva kläder av siden. Idéer och drömmar ingår i La Perlas värld och de får sitt uttryck i färger och tyg, linjer och kurvor som aldrig blir långtråkiga. Märket självt är sinnebilden av kvinnlighet och kan även erbjuda många speciella dofter.

Visste du redan Innehåll

La Perla Parfum – förtrollande och mystiskt

Svart – färgen är både La Perlas signum samtidigt som den pekar på doftvattnets faktiska ursprung. La Perlas omisskännliga signatur framgår direkt av glasflaskan och inte minst genom den karakteristiska doften. La Perla Parfum har egentligen sitt ursprung i italienska staden Bologna. Där grundade Ada Masotti 1954 modemärket La Perla som snabbt blev framgångsrikt tack vare den unika och högkvalitativa traditionella sidenframställningen. Erotiska och lyxiga underkläder blev snabbt företagets signum och inom kort utvecklades det lilla traditionspräglade företaget till ett internationellt märke med tusentals medarbetare. Badmode, underkläder och erotiska plagg blev grunden i La Perlas sortiment. Men inom kort skulle sidenplaggen i La Perlas butiker få konkurrera om huvudrollen med matchande doftessenser.

La Perla Parfum lyckades direkt fånga kvinnornas intresse och fängsla deras luktsinnen liksom även männens. Det framgångsrika företaget La Perla Parfum såldes visserligen till Tyskland, men fortfarande är modeskaparen Alberto kreativt ansvarig och den som ger dofterna sin alldeles egna personliga signatur.

I doftkollektionerna från La Perla Parfum kan du välja mellan följande doftvatten:

 • La Perla Divina,
 • La Perla J´Aime,
 • La Perla in Rosa,
 • La perla Just Precious,
 • La Perla Divina Silver Edition,
 • La Perla J`Aime La Nuit och
 • La Perla J´Aime Les Fleurs.

Uppfriskande och blommig – La Perla eau-de-toilette

Den sistnämnda är en elegant och samtidigt feminin eau-de-toilette som finns i flaskor på 100 ml, 50 ml och 30 ml. Den bjuder på en imponerande öppning med äpple, freesia, viol och uppfriskande grapefrukt i toppnoten. I mellannoten får persika, hagtorn och pion genomslag, medan basnoten präglas av mysk, ambra och sandelträ. Detta doftvatten kom ut 2008 och i översättning betyder namnet: „Jag älskar blommor”. Alla som någon gång har sniffat på detta doftvatten förstår varifrån det har fått sitt namn. Så snart den möter huden utvecklas nyanser av doftande violblad som förenar sig med ett ljuvligt saftigt äpple och fräsch grapefrukt. Det handlar om en ovanligt sensuell komposition vars eleganta ingredienser och naturliga doftessenser har förtrollat tusentals doftsinnen. Inte bara mogna och erfarna utan även yngre kvinnor njuter av dofterna från La Perla som skickligt lyckas framhäva de olika karaktärsegenskaperna.

I detta sammanhang bör du även kasta ett öga på följande doftvatten och eleganta parfymer:

 • Paco Rabanne,
 • Estee Lauder,
 • Marlies Möller.
 • Giorgio Armani,
 • Paul Gaultier,
 • Dolce Gabbana,
 • Prada Puma,
 • Lauder Etro,
 • Viktor Rolf och
 • Givenchy Gucci.

J’Aime eau-de-parfum på 100 ml till ett grundpris om 35,43 EUR är en förtrollande doft: det första som luktsinnet registrerar är toppnoten med peppar, litchi och bergamott vilket följs av den kvardröjande mellannoten med jasmin, näckros och hallon. Denna doft, som utvecklades och lanserades 2007, är framförallt som gjord för alla de romantiker som innerst inne trånar efter bärnsten, mysk och karamell. Kompositionen betraktas som ovanligt lyckad – inte minst tack vare de ljuvliga frukterna och vackra blommorna som den vackra flaskan erbjuder i generösa mått.

La Perla – oemotståndlig italiensk charm

Denna doftcocktail fungerar oavsett säsong och motstår alla nya trender med en tidlöshet som borgar för evigt liv. Extra uttrycksfull i denna profil är den pikanta och kraftfulla pepparn, som framhävs effektivt av näckrosens, hallonens och jasminens väldoftande essenser. Det är kombinationen av frukt och värmande noter som passar extra bra för såväl unga som mogna och erfarna kvinnor. Känner du den italienska charmen strömma ut när du för första gången öppnar korken på flaskan för att ge dess doftessenser det spelrum de behöver för att de ska utvecklas till sin fulla potential? I så fall bör du inte vänta längre utan ge den en chans. La Perlas eau-de-parfum kommer att belöna dig rikligt och skänka dig många oförglömliga doftstunder.