Kure Bazaar Makeup

Kure Bazaar är ett fransk kosmetikamärke av den nyare generationen som de senaste tio åren blivit känt även i norra Europa för sina spännande och unika nagellacker. Makeup från detta märke hör tätt ihop med haute couture och används på catwalken i Paris där de senaste modetrenderna visas upp. Särskilt omtyckta är nagellackerna från Kure Bazaar då de kombinerar spännande färger med ett ekologiskt koncept vid tillverkningen. Med tanke på företagets skonsamma hantering av naturresurser är det ännu lättare att bestämma sig för denna makeup.

Vackra naglar och miljövänligt med Kure Bazaar

Kure Bazaars nagellacker är fria från farliga kemikalier. Istället använder företaget extrakt från spannmål, bomull och andra naturliga ämnen. Nagellackerna visar ingen skillnad vid applicering eller i hållbarhet i jämförelse med andra hälsofarligare lacker. Däremot är Kure Bazaars lacker intensivare i färgen och ger snygga effekter. Även du lär hitta ett nagellack från detta märke som passar. I vår onlinebutik hittar du fransk kosmetika till förmånliga priser!

Visste du redan Innehåll

Kure-Bazaar hos parfumdreams.de

Den som vill ha en hälso- och miljömedveten kosmetika, måste ofta kompromissa med dess utseende och andra saker. Men så är inte fallet med Kure Bazaar. Nagellacken är helt jämförbara med konventionella produkter vad gäller hållbarhet, repbeständighet och glans. Eftersom vi är övertygade om nagellacksseriens kvalitet och idén bakom den, erbjuder vi våra kunder produkter från Kure Bazaar. Till att börja med har vi First Base. För att förbereda naglarna på ett optimalt sätt ska detta underlack målas på naglarna. Det säkerställer att ytan blir jämn och att det efterföljande nagellacket fäster bättre. När det gäller själva nagellacket kan du välja mellan en rad olika färger och nyanser. Vårt sortiment av Kurre Baazar-nagellack omfattar allt från den bordeauxfärgade „Scandal”, klassiskt röda „Rouge flore”, diskret rosa „Marcon”, exotiska och djupvioletta „Catwalk” till den ljusgröna „Boyfriend”. Oavsett om det handlar om att göra storslagen entré på operan, ha en stilsäkert diskret look på kontoret eller ”go all out” på årets party kan du med detta stora sortiment hitta ett passande nagellack för alla tillfällen. Oavsett vilket nagellack du väljer: för att försäkra dig om lång hållbarhet bör du alltid avsluta med ett genomskinligt överlack. Här är dry finish från 2015 års Sail Collektion från Kure Baazar ett bra alternativ. Den stora fördelen med detta lack är att det vid behov kan appliceras en gång dagligen, t.ex. om naglarna utsätts för mycket slitage genom vattenexponering. Och även, när till sist tidpunkten är kommen att ta bort nagellacket igen, har Kure-Bazaar en passande produkt för ändamålet: Det giftfria nagellacksborttagningsmedlet „Clean”. Sortimentet avrundas med ett pedikyrset och ett manikyrset. Manikyrsetet innehåller en krämmask som gör naglarna smidiga för att förbereda dem inför nagellacket. Dessutom innehåller setet en fil för att forma naglarna och en träpinne för att peta in nagelbanden och förhindra att du målar nagellack på kanterna. Setets höjdpunkt är dock handsken av naturfibrer. Den skyddar naglarna efter att de har målats mot skadlig yttre påverkan och ser till att det omsorgsfullt utformade nagelkonstverket kan torka jämnt och utan repor. Pedikyrsetet är i allt väsentligt utformat som handvårdssetet. Handsken är dock utbytt mot en tåstrumpa.

Lalique – ett märke med historia

Företaget Lalique grunnades 1888 av den franska juveleraren Rene Lalique. Till att börja med gjorde han sig ett namn genom ovanliga smycken vars färggranna utformning gjorde intryck. Omkring år 1890 börjar han alltmer arbeta med materialen glas och emalj, påverkad av inflytandet från den då rådande jugendstilen. Detta ledde snabbt till att han uppnådde enastående resultat, både konstnärligt och kvalitetsmässigt, vilket befäste hans rykte som konstnär och tillverkare av enastående juvelererararbeten. Med tiden kunde han etablera sig på konstmarknaden i Paris, där den kände parfymören François Coty fick upp ögonen för honom 1907. De båda beslöt sig för att inleda ett samarbete. Detta resulterade i elegant vackra flaskor som samtidigt var brottsäkra och prisvärda att framställa. Företaget Lalique hade tagit sina första steg in i dofternas värld. När Rene Lalique avled 1945, hade han etablerat sig som en känd och allmänt aktad konstnär och konsthantverkare. Företaget övertogs av sonen Marc, som fortsatte i pappans fotspår både när det gällde tillverkningen av flaskor för doftbranschen liksom även de andra glasarbetena. Men i samband med detta visade han även prov på kvalitetstänkande. Ett exempel på detta är införandet av kristallglastekniken. Detta glas kännetecknas, utöver att det håller så hög kvalitet, framförallt av att det trots sin styrka ändå förblir så transparent vilket gör det till idealiskt för behållare som parfymflaskor. 1977 övertogs driften av verksamheten av Marie Claude Lalique, grundarens barnbarn. Hon koncentrerade sig framförallt på området smycken och legotillverkningen av flaskor till parfymbranschen. Ändå skulle det dröja många år innan den första parfymen från huset Lalique lanserades. Detta skedde först år 1992. Med „Lalique de Lalique” inleddes en ny epok. Doften var precis som alla andra produkter från detta anrika hus lika delar konsthantverk och en produkt av gediget, kvalitetsmedvetet hantverk. Sedan 2008 är företaget Lalique, som utöver dofter och kroppsvårdsprodukter även fortfarande tillverkar glaskonst, inredningsföremål och smycken på högsta nivå, inte längre ett familjeägt företag utan ett dotterbolag till det schweiziska bolaget Art & Fragrance.