ERBJUDANDE
Invisibobble - Original - Crystal ClearInvisibobble - Original - Crystal Clear

Original
Crystal Clear från Invisibobble

3
3 st.
-25% för icke bindande prisrekommendation

BP: 15 kr* / 1 st. 3 st.

Flame 45 kr*
Shop pris 60,00 kr*
du sparar: -25% du sparar: -32%
Slutsåld
 
Artnr. 916710

Beskrivning från Original Crystal Clear från Invisibobble

Produktserie: Hårsmycken
Linje: Original
beskrivning: Crystal Clear

Spännande frisyrer är inte enbart beroende av den rätta hårklippningen och stylingen, även små accessoarer kan frisera håret på många olika sätt. Vill du kunna lita på de kreativa färgerna och designerna på dina tofsar och hårband? Det kan du med produktlinjen Mixed från Invisibobble. I linjen finns hårsnoddar i spiralform i många färger som kan arbetas in i håret. Crystal Clear-utgåvan ger med sin transparenta karaktär ett särskilt stilrent intryck. Istället för en förutbestämd färgton håller Crystal Clear fast flätor eller hästsvansar på ett säkert sätt, utan att påverka den naturliga hårfärgen.

Skapa fina frisyrer med de spännande accessoarerna från Invisibobble

Med sina många färger och designer erbjuder produktlinjen Mixed från Invisibobble de passande accessoarerna till nästan alla frisyridéer. Crystal Clear klara och transparenta hårsnoddar kombineras perfekt med gult, rött eller djupt svart och hjälper till att ge frisyren omväxling. På grund av dess neutrala och genomskinliga karaktär passar Crystal Clear hårsnoddar perfekt vid olika tillfällen och klädslar och gör att du kan kombinera dina mest älskade frisyrer. Som alla hårband från Invisibobble kommer Crystal Clear i trepack med ett slående utseende som drar blicken till spiralsnoddarna.

Hästsvansar och flätor på ett nytt sätt med Invisibobble

I vår webbutik hittar du alla andra färger som finns i produktlinjen Mixed och som går att kombinera med de genomskinliga hårsnoddarna. Det unga trendmärket erbjuder kompletterande hårsnoddar i pastellfärger som gör att man kan leva ut sin förkärlek för diskreta färger och bära dem på arbetet eller på fritiden. Dessa högkvalitativa accessoarer från ett modernt märket inom hårstylingbranschen kommer säkerligen att överraska dig med de billiga beställningsvillkor som gäller för alla hårband i serien Mixed. I vår webbutik har du tillgång till lika prisvärda hårvårdsartiklar eller frisyrtekniker för dina nya stylingidéer.

Har du frågor om produkten?
Kundomdömen
5 (3 Kundomdömen)