GARNIER

39933
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Skönhet och välbefinnande tack vare Garnier

Märket Garnier tillhör den världskända kosmetikkoncernen L’Oréal och står för hår-, hud- och kroppsvård med tradition. Garnier är det näst största märket i L’Oréal-koncernen och har funnits i över 115 år. Garnier grundades 1904 av frisören och parfymören Alfred Amour Garnier. Han uppfann en hårvårdslotion av helt naturliga ingredienser och patenterade sin uppfinning. Grundstenen för märket som idag är officiell partner för den tyska kosmetik- och läkemedelskedjan var lagd.

1909, efter bara fem år, sålde Alfred Garnier sitt företag. Vid slutet av första världskriget växte företaget från ett mindre företag, med manuell produktion, till ett stort företag med namnet Laboratoires Garnier. Under 1960-talet lanserade företaget det första hårfärgningsmedlet på marknaden, med vilket de fick sitt världsomspännande genombrott. 1965 köptes märket av L’Oréal och har ständigt utvecklats.

Vilka produkter finns hos Garnier?

Med serien Nutrisse för hårfärg med varaktigt resultat kunde Garnier erövra den tyska marknaden 1965. Schampomärket Fructis, som står för stärkande, närande hårvårdsprodukter och som än idag är populärt, innebar ännu en milsten för Garnier Sedan 2007 säljer Garnier även hudvårdsprodukter. 2012 revolutionerade Olia-serien hårfärgningsmarknaden, med produkter utan ammoniak. Växtbaserade hårvårdsprodukter från serien Respons kom 2015 och sedan dess ligger ett stort fokus på utvecklingen av naturliga produkter.

Urvalet av Garniers produkter är enormt. Till de mest kända Garnier-produkterna räknas dessa produktserier med sinsemellan olika syften:

Urvalet av Garniers produkter är enormt och har något som passar för både gammal och ung. Garniers kosmetika ska skydda, vårda, rengöra och betona. Alla kan uppskatta Garnier och bli övertygade av den omväxlande produktvärlden.

Vad är utmärkande för märket Garnier?

Garnier riktar sig främst till kvinnor, men har även produkter för män i sortimentet. Garnier står för näringsrik hudvård och för att framhäva den naturliga skönheten. Garnier är ett märke som passar i vardagen, och finns till överkomliga priser.

Skönhet ska inte vara något privilegium, enligt Garniers filosofi. Alla är vackra, alla är unika och med Garniers produkter kan den inre skönheten även visas upp utåt och hyllas. Naturliga ingredienser i Garniers kosmetika bidrar därmed till att öka självsäkerheten och att man blir mer nöjd med sig själv.

Köp Garnier online: Stort urval hos parfumdreams

Hos parfumdreams kan du köpa Garnier online. Du kan fynda bland ett stor urval av Garniers kosmetika och sätta hud och hår i fokus. De förstklassiga och exklusiva artiklarna från Garnier passar i varje badrum och med de olika inriktningarna hos Garniers serier kan alla hitta något som passar dem.