Adrenaline Herrdofter från Enrique Iglesias

Doftserien Adrenaline från Enrique Iglesias lyser i intensivt rött och har många olika doftprodukter och vårdande produkter. Dessa mycket behagliga herrdofter passar inte bara dem som gillar sångaren utan kan förstås användas av män som bara vill ha friska och maskulina dofter. Serien Adrenaline bygger på parfymen med samma namn och som lanserades 2014. Den skapades av parfymörerna Givaudan och Guillaume Flavigny ihop med Enrique Iglesias och kommer i en vacker röd flaska med silverkork. Den finns i volymerna 30 ml och 50 ml.

Rytmiska herrdofter fulla av kraft

Parfymen Adrenaline använder en kombination av diverse friska, fruktiga och blommiga ingredienser i sin toppnot. Trion av citron, viol och mandarin skapar en bra upptakt som naturligt leder vidare till mellannoten. Den består av svartpeppar, saffran och pomarose, som ger en mycket manlig och lite sträv karaktär, något kryddigare än de flesta mansdofter. Denna parfym från Enrique Iglesias avslutas med läder och cederträ i basnoten. Duon omsluts av en mustig ram av rostade tonkabönor. Resultatet är en maskulin och kraftig doft som särskilt kommer till sin rätt på kvällen.

Fler vårdande och väldoftande produkter

Herrdofterna i Adrenaline-serien används i fler produkter från Enrique Iglesias och hans team. Seriens eau-de-toilette spray kompletteras av en lugnande aftershave-kräm som tas på direkt efter rakningen. I serien ingår även en spraydeo och schampo/duschgel. Duschgelen tar skonsamt bort svett och smuts från huden och håret medan deodoranten ger en långvarig fräschhet och trygghet, även i stressiga situationer!