Nagelsaxar Yes från ERBE

Nagelsaxar är ett av de viktigaste instrumenten för en modern manikyr och pedikyr, som används av både kvinnor och män. De speciella saxarna kan både användas för att klippa långa naglar och för att ge en tå- eller fingernagel en estetisk form, med hjälp den böjda klippytan som många nagelsaxar har. Med sin produktlinje Yes tillhandahåller det internationellt kända varumärket Becker Manicure ett stort antal saxar och andra hjälpmedel, med vilka en högklassig nagelkosmetik uppnås. I vår onlinebutik hittar du dessa kvalitetsartiklar som hjälper dig att skapa attraktiva naglar i hemmet eller i en professionell nagelstudio.

Upptäck det stora utbudet av högkvalitativa nagelsaxar från Becker Manicure

Med sin Yes-produktserie erbjuder varumärket från Solingen ett stort urval av högkvalitativa nagelsaxar som är säkra och praktiska att använda för manikyr och pedikyr. Med olika längd eller en avvikande form på saxspetsen kan saxarnas användning anpassas efter dina individuella önskemål för vård och kosmetik . I produktserien Yes ingår även speciella babysaxar som passar perfekt för små barns händer och ger en säker klippning av deras naglar. Alla saxar och övrig kosmetik från Becker Manicure är tillverkade av högkvalitativa metaller som garanterar en lång livslängd.

Beställ kvalitetsprodukter från Becker Manicure till bra priser

Oavsett om du använder dem i din nagelsalong eller hemma i badrummet - Yes och andra produktlinjer från Becker Manicure gör all manikyr och pedikyr enklare. I vårt sortiment ingår inte bara nagelsaxar från det populära, tyska varumärket, utan även andra instrument som bidrar till en enkel bearbetning och en högklassig behandling av varje enskild nagel. Vidare innehåller vårt sortiment också accessoarer som till exempel doftsmycken, som har tillkommit i Becker Manicures stora produktutbud under åren. Alla artiklar finns att beställa till ett attraktivt pris - en investering som ger dig en högklassig nagelvård och ett välvårdat yttre!