Classic Blue Herrdofter från David Beckham

Klassisk, fräsch och sportig - Classic Blue från David Beckham uppfyller alla krav och egenskaper som ställs på en sportig herrparfym som kan användas dagligen . Doften som lanserades på marknaden år 2014 skapades av parfymören Jean Christophe Hérault i samarbete med David Beckham och dofthuset IFF. Parfymen har en rund flaska med gravyr som går i en ljusblå färg och på detta sätt utgör en mjuk kontrast till den mörkblåa korken. Doftlinjen har skapats kring parfymen som är blandad som en eau-de-toilette-spray. Den kompletteras med en aftershave, en deodorantspray och ett schampo och duschgel.

Vårdande produkter och friska dofter från en fotbollslegend

Även om David Beckham blev känd för sitt yrke som fotbollsspelare, är han i dag mycket mer än bara ett före detta fotbollsproffs. Under de senaste tio åren har Beckham blivit en ikon för livsstil och män, samtidigt som han avgudas av miljontals kvinnor över hela världen. Med Classic Blue-linjen har ikonen skapat en sammansättning av vårdande produkter och dofter för vardagen, som alltid är rätt med sin fräscha komposition. Seriens aftershave ska användas direkt efter våtrakningen för att ge huden en fräsch boost och att förhindra irritationer på bästa sätt.

Doften av Classic Blue-parfymen

Den utmärkande doften i herrparfymen finns självklart även i en deodorantspray för kroppen, som håller dig fräsch på jobbet, i vardagen och under träningen. Varumärkets Hair & Body Wash ger huden en diskret doftnot av parfym och avlägsnar samtidigt rester och smuts från kroppen och håret. Herrparfymen utmärker sig med den fruktiga toppnoten, bestående av grapefrukt, ananas och violblad, som på ett fantastiskt sätt kompletteras med rosengeranium, äpple och salvia i mellannoten. Den naturliga basen utgörs av mossa, cashmeran och patchouli.