Custo Parfym

Custo Barcelona är ett modemärke som skapades av Custo och David Dalmau i början av 80-talet efter att de båda bröderna hade rest runt hela världen för att fånga intryck från olika kulturer. Kollektionen från Custo Barcelona utmärker sig framför allt med sina spännande och frekventa tryck på klädesplaggen.

Visste du redan Innehåll

Custo Barcelona – med inspiration från hela världen!

Bröderna Custo och David Dalmau är de kreativa krafter som står bakom detta framgångsrika märke som inte bara älskas av stjärnorna i Hollywood. Bröderna har delat upp arbetet i tydliga ansvarsområden. Medan Custo är den extravaganta chefsdesignern som skapar unika kreationer ansvarar David för att produktionen på de globalt utspridda tillverkningsställena förlöper friktionsfritt.

Custo är ständigt på jakt efter nya trender, speciella tyger eller skärningar och David gör allt för att ta fram de bästa teknikerna som gör det möjligt att omsätta Custos extraordinära designarbeten i verkligheten. Bröderna kompletterar varandra perfekt och de hämtar sin inspiration för företagets kollektioner, oavsett om det handlar om mode eller uppseendeväckande accessoarer, från hela världen.

Historien bakom trendmärket Custo Barcelona

Bröderna från Barcelona har alltid varit på jakt efter det speciella och därför begav de sig i början av 80-talet ut på en jordenruntresa. Men inte med några motordrivna fortskaffningsmedel som bil, tåg eller flyg – nej, bröderna tog sig jorden runt med ren muskelkraft: på cykel! På så vis kunde förstås Custo och David samla på sig de mest fantastiska intryck och utforska vår besynnerliga värld på nära håll. Extra inspirerade blev bröderna av Kaliforniens avspända surfer-lifestyle liksom den hårdnackade livsstilen i det kärva Norden. Att detta är en extravagant blandning, är uppenbart och med en kombination av raffinerade former, starka färger och tryck, blev snart märket Custo Barcelona känt i hela Europa och även i resten av världen när man 1997 fick en egen show på New York Fashion Week!

Extravagant mode är här för att stanna!

Custo Barcelona nöjde sig dock inte med att skapa trendiga plagg för män och kvinnor världen över, numera går det även att dofta Custo! Luften fylls nu av blommiga, fräscha och ljuva dofter för det väna könet eller aromatiska doftnoter med exotisk karaktär för män och förtrollar med sitt unika väsen som endast de båda bröderna mäktat frambringa. Även förpackningarna till flaskorna är förstås spännande och ovanligt designade och Custo Barcelonas parfymer har med tiden blivit lika kända som det extravaganta modet från Custo!

Unna dig något extravagant och framhäv din unika personlighet med unika dofter!

Våra speciella rekommendationer för henne:

  • Custo Barcelona – Pure Custo 50 ml Eau de Toilette
  • Custo Barcelona – Custo Barcelona Woman 100 ml Eau de Toilette
  • Custo Barcelona – Pure Custo Duschgel Woman
  • Custo Barcelona – Pure Custo kroppslotion

Våra speciella rekommendationer för honom:

  • Custo Barcelona – Pure Custo 100 ml Eau de Toilette
  • Custo Barcelona – Custo Barcelona Man 100 ml Eau de Toilette
  • Custo Barcelona – Pure Custo Duschgel

För den känsliga sidan hos det starka könet har Custo Barcelona tänkt ut något alldeles speciellt. Med Pure Custo eller Custo Barcelona After Shave Balsam kan du skämma bort din trötta hy generöst efter rakningen. Den fräschar upp huden, gör den slätare och återfuktar den med en långvarig effekt. Märkets aftershave-balsam som inte efterlämnar en fet yta sprider en diskret och beroendeframkallande doft! Inte bara männen kommer att uppskatta den sköna hudkänslan och exotiska doften, den kommer även att förvrida huvudet på alla kvinnor!