Crocus Schmuck Accessoarer

Katalin Peli, som föddes i Ungern, har en fantasi utan gränser när det handlar om smycken och marknadsföringen av dessa. Våra designerns har på ett kvalitetsmedvetet sätt erövrat en ny och anspråksfull marknad med slutanvändare. De glada färgerna representerar det orubbliga sinnet hos den moderna kämpen Katalin Peli. I dag bor hon på den underbara ön Sardinien, där hon inspirerad av naturens färger och sina kulturella upplevelser från sina resor skapar Crocus Designs. Med Crocus upptäcker du den mest omfångsrika och otroliga mångfalden vad gäller färgkombinationer i alla tänkbara utföranden, som passar alla sammanhang, årstid och stämning. På detta sätt kan du pryda dig själv med smycken som är skapade i Europas flair och elegans och som glittrar ihop med ljus och färger.

Visste du redan Innehåll

Crocus Schmuck by GK Beck

Smyckes- och fashiondesignern Crocus erbjuder livsstilsprodukter och accessoarer med lyxkänsla. Företaget Crocus kommer från Rottenburg. Den tillverkar smycken med swarovski-kristaller. Detta är också märkets signum. Produkterna är exklusivt handtillverkade och visas upp på internationella modemässor som Berliner Fashion Week. Utöver smyckena är Crocus känt för sina handväskor, high heels och hörlurar. Modeföretaget, som leds av designern Katalin Peli, utvecklar även spännande exklusiva artiklar i ett exemplar. Kändisar som Claudia Effenberg, Verena Kerth och den saudiska kungafamiljen bär smyckena vid alla tänkbara tillfällen. Märket Crocus har skinande smyckesbutiker i metropoler som München, Aten, Shanghai, Moskva och Riyad.

Det speciella med Crocus

Crocus använder sig uteslutande av förstklassiga material och kristaller. Till de underbara armbanden använder man sig av italiensk läder och handpolerad metall. Utöver bärkomforten är Crocus också mycket noga med själva produktionen för att säkerställa framställningen av förstklassiga smycken som håller i många år och som är omsorgsfullt handgjorda. Utöver guld- och silversmycken erbjuder Crocus även fina mosaikörhängen och unika halsband som finns i flera färger och glänser vackert vid olika ljusinfall. Tillverkaren utlovar smycken som uttrycker livskänslan och framhäver emotioner.

De mest älskade produkterna från Crocus

Med Crocus modesmycken kan den individuella skönheten framhävas och uttryckas perfekt.

Crocus erbjuder eleganta, trendiga och moderna smycken som ger en strålande look och, beroende på tillfälle, kan ha antingen en diskret framtoning eller vara en äkta highlight.

Det finns färggranna, livsbejakande och eleganta smycken som utstrålar en lyxig fläkt. I vår butik kan du köpa följande produkter från denna smyckestillverkare:

  • ringar, 
  • armband, 
  • halskedjor, 
  • örhängen 
  • Accessoarer som plånböcker eller nyckelportmonnäer.

En ring till din älskade

Diamonds are a Girl´s Best Friend – det tycks vara Crocus motto. Sortimentet av ringar är enormt. Crocus erbjuder eleganta ringar för alla tillfällen. Det rymmer trendiga ringar med färgglada stenar, vräkiga och glamorösa ringar med ädelstenar, flätade silver- och guldringar med glänsande kristaller m.m. Den som vill överraska sin flickvän med en förlovningsring kan garanterat göra fynd hos Crocus. Ringarna tillverkas i ett exemplar vardera, vilket gör dem speciella och värdefulla – precis som din älskade.

Fantasifulla halsband för alla tillfällen

När det gäller halsband erbjuder Crocus något för alla smaker. Crocus erbjuder ett stort urval av olika hängsmycken med Swarovski-kristaller av hög kvalitet, t.ex. små björnar, stenar, askungeskor, hjärtan, sköldpaddor och många andra fantasifulla figurer och former. Dessa hängsmycken går att ta och hängas på örhängena eller armbandet istället. Halsbanden passar lika bra till en glammig festklänning som till streetware. De ger varje outfit en unik look.

Lediga läderarmband

Snygga blickfång som väcker omgivningens beundran är även de fina läderarmbanden med ett enkelt men effektfullt utförande och Swarovski-stenar i mitten. Armbanden finns i olika storlekar och färger. De är perfekta för kvinnor som vill ha något riktigt snyggt och annorlunda runt handleden. Crocus tvinnade läderarmband är den fulländande pricken över i:et i varje look, utan att se för glamorösa ut.

Örhängen att älska

De fantastiskt vackra örhängena finns i olika varianter: eleganta örhängen, extravaganta creolörhängen, örringar med Swarovski-kristaller eller stift med pärlor. Crocus erbjuder örringarna i guld, sterlingsilver och andra värdefulla metaller. Alla smycken för öronen matchar de andra produkterna i smyckeskollektionen. De får alla kvinnors hjärtan att klappa lite fortare.

Skötselråd för Crocus produkter

De handgjorda smyckena kräver speciell omvårdnad eftersom de består av kvalitetsmaterial. Armbanden av äkta läder får inte rengöras med vatten eftersom detta skadar lädret. Även krämer och parfym kan skada läderytan och bleka färgerna. Spännena består av magneter som kan förlora sin effekt om de utsätts för stark värme.

Alla andra smycken, t.ex. örhängen, ringar och halsband, får inte rengöras med rengöringsmedel. Om ytan på smycket eller guldförädlingen kommer i kontakt med hårspray eller rengöringsmedel kan den ta skada. All kontakt med alkoholhaltiga rengöringsmedel och produkter måste undvikas. Vidare kan UV-strålarna vid intensiv solexponering liksom även saltvatten skada smycket.

Vi rekommenderar att du använder en mjuk trasa vid rengöringen av smycken från Crocus. Tvål och vatten behövs inte. Om smycket blir smutsigt, räcker det att fukta trasan lätt och sedan torka av det. Smycket behåller sitt vackra utseende allra längst om det förvaras i ett etui eller en ask när det inte används.

Crocus lyxiga och moderna smycken kan du köpa i vår butik till förmånliga priser.