Clovervita Makeup

Varumärket Clovervita Artikel har tagit på sig uppgiften att i första hand utveckla produkter för kvinnor i medelåldern, som har spruckna och mjuka naglar och torra händer. Produkternas effekt baseras på återställningen av äggvitemolekylerna och tillförseln av fukt. Skadade naglar stärks och torr hy tillförs fukt med hjälp av kaviarextrakt. Redan efter en kort användningstid känns det att naglarna har blivit mer hållbara och motståndskraftiga och att huden fått mer fukt.

Visste du redan Innehåll

Clovervita: Exklusiv nagel- och handvård från Bremen

Clovervita är ett märke tillhörande kosmetikföretaget „Jean-Pierre Rosselet Cosmetics” från Bremen. Företaget säljer olika kosmetikmärken och utöver att tillverka vårdande produkter erbjuder man även kosmetologer vidareutbildning i form av seminarier och fortbildningskurser. Företaget betraktar sig som partner till kosmetologerna. Bakom detta står ett holistiskt och hållbart koncept: Jean-Pierre Rosselet Cosmetics förstklassiga produkter redovisas på utbildningarna och därigenom säkerställer man en optimal användning på kunderna.

Jean-Pierre Rosselet Cosmetics märke „Clovervita” är specialutvecklat för att uppfylla behoven hos händer och naglar och vårda dessa optimalt. Utöver detta märke erbjuder företaget även andra kosmetikprodukter och vårdande produkter för hela kroppen, som face- och body-treatments, ögon- och ansiktsvård, makeup och hårborttagning.

Exklusiv vård för känsliga och slitna händer

Clovervitas handkosmetik är lösningen på spröda naglar och torr hud. Företaget har i studier fastställt att nästan 90 procent av de tyska kvinnor som ingick i undersökningen led av spröda fingernaglar och att hudens åldrande på händerna inte motsvarade den biologiska åldern hos drygt 74 procent av kvinnorna i undersökningen. Här hjälper de förstklassiga Clovervita-produkterna.

Det speciella med Clovervitas nagel- och handvård är att den reparerar hud- och nagelstrukturen inifrån. Vid spröda naglar stöder produkten produktionen av proteinmolekyler i nageln. Så får nageln ny styrka. Speciella vårdande produkter för huden och händerna är berikade med fettsyror som främjar uppbyggnaden av den hydro- och elastogena vävnaden.

Mjuka och välvårdade händer med Clovervita

När det gäller Clovervita-produkterna från Jean-Pierre Rosselet Cosmetics kan du hitta två vårdande linjer för händerna: En med inriktning på nagelvård och den andra på handvård. I det stora sortimentet för detta märke finns det

  • Handkräm och handmasker (Silver Line Serie)
  • Nagellacksborttagningsmedel
  • Nagelvård för olika behov

Speciell vård för lösnaglar

Clovervita är framförallt känt hos kvinnor som använder lösnaglar vilket gör deras egna fingernaglar mycket slitna. För dem finns det speciella vårdande produkter som „Nail Energy Light & White” eller „Nail Energy Matt”. När du har tagit bort lösnaglarna rekommender vi en kur med Clovervita-produkter. Varannan dag påför du nagelkuren precis som ett vanligt nagellack, så att du efter två till fyra veckor har fått starka och vårdade naglar som åter går att använda tillsammans med lösnaglar.

Äkta vård inifrån: Produkter från Clovervita

Kvinnor som lider av att tå- respektive fingernaglar lätt går av eller flisar sig, bör prova mirakelkuren „Nail Energy” från Clovervita. Nagelvården appliceras som ett färgat nagellack på nageln och reparerar hornskiktet genom att bygga upp proteinmolekyler. Nageln blir hårdare och sköra partier är snart ett minne blott. „Nail Energy” finns som nagelkur som appliceras dagligen på naglarna. Efter två till tre veckor kommer du att förvånas över hur släta och vårdade dina naglar ser ut. Lacket kan även användas som underlack som sedan målas över med ett vanligt färgat nagellack.

En kraftfull produkt med nagelhud är Clovervitas „Nail Cuticle Remover”. Denna består av havssalt liksom kitin och bidrar till att nagelhuden avlägsnas enkelt. Dessutom tillförs hela nagelbädden rena vitamininjektionen med denna vårdande produkt, vilket bidrar till att stärka nageln och ge den en fin glans. 

Lacket „Nail Beauty” från Clovervita är en sann tusenkonstnär. Den kan även appliceras på målade naglar för att intensifiera nagellacksfärgen. Dessutom förseglar den nagellacket så att det stannar kvar längre på nageln och är mer motståndskraftigt. Du kan även använda produkten som underlack, så att dina naglar inte missfärgas och förblir optimalt vårdade vid användning av vanliga nagellack.

Silver Line: Bromsar hudens åldrande på händerna

Under „Silver Line” från Clovervita hittar du vårdande produkter för sliten och trött hud på händerna. Produkten „Caviar Hand Creme” tillför huden spårämnen, mineraler, proteiner, vitaminer och enzymer från belugakaviar. Resultatet blir lena händer och anti-age-skydd.

Om du vill unna dina händer en riktig wellness-kur, prova „Omega Hand Mask”. Denna tillför huden en mängd omega-3- liksom även omega-6-fettsyror vilket motverkar cellernas åldrande. Efter kuren får du sammetslena händer som ser ungdomliga ut.