An Urban Original 2 Women Damdofter från Bench.

Bench. har först under de senaste åren stärkt sin position som internationellt varumärke för högkvalitativa dofter och har lika intressanta doftnoter för både kvinnor och män. Inom damdofter presenterar parfymhuset doften An Urban Original 2 Women i sin ledande produktlinje, som kan upplevas med olika artiklar. Parfymen är med avsikt riktad till unga och trendsäkra kvinnor som förväntar sig en exklusiv och sprudlande not i sin damdoft och som vill använda denna vid så många tillfällen som möjligt. I vår onlinebutik kan du beställa denna parfym från Bench. till ett mycket attraktivt pris.

Njut av en känsla av storstad och femininitet med Bench.

An Urban Original 2 Women kommer i en avlång flaska med nyanser av lila och blått och erbjuds som en äkta eau-de-toilette för kvinnor. Damdoften finns i generösa flaskor innehållande 30 eller 50 ml och kan användas dagligen på jobbet eller vid speciella tillfällen. Med sin eleganta design passar sprayflaskan också perfekt i varje handväska och blir en trogen följeslagare som hjälper dig att applicera den spännande doften vid rätt tillfälle. En fräsch och typiskt feminin not omsveper användaren och väcker lusten att använda dofter från Bench. om och om igen.

Upptäck även damdofterna från Bench. i hygienartiklar

Som många andra dofter från detta varumärke erbjuds An Urban Original 2 Women inte bara som en klassisk parfym. I produktlinjen ingår också en uppfriskande duschgel med vilken kvinnor kan starta dagen och uppleva samma fräschhet som med den klassiska parfymen. Självklart är båda artiklarna från upplagan An Urban Original 2 Women perfekt anpassade till varandra och blir en perfekt kombination som kan användas varje dag. Hos oss kan du prisvärt beställa de unika dofterna från det internationella parfymhuset och från andra internationella varumärken!