Nagelbandstänger Yes från Becker Manicure

För en person som arbetar med manikyr och pedikyr är inte bara naglarna i sig viktiga, även den omgivande huden och dess estetiska utseende spelar en stor roll. Hudflikar och andra ojämnheter runt nageln kan påverka nagelns utseende och försvåra applicering av annan kosmetik. Av detta skäl rekommenderas speciella nagelbandstänger. Med sin produktlinje Yes tillhandahåller varumärket Becker Manicure från Solingen olika nagelbandstänger som med fördel såväl kan användas i det privata badrummet som i professionella nagelsalonger. Speciellt utvecklade för behandling av nagelbanden har dessa tänger fördelar i jämförelse med klassiska saxar och ger snabbare önskat kosmetiskt resultat.

Attraktiva tå- och fingernaglar med nagelbandstänger

Ända sedan år 1930 erbjuder Becker Manicure kosmetiska instrument som tänger, saxar och filar av högsta kvalitet, som uppfyller kraven för modern kosmetik. Under en manikyr eller pedikyr behandlas ofta nagelbanden och för detta ändamål rekommenderas nagelbandstänger från produktserien Yes. Den vassa och lilla snittytan gör att det går att klippa hudflikar som är svåra att komma åt och att det därmed är möjligt att målinriktat ta bort död hud. Tack vare att snitten kan göras med stor precision är det ofta inte nödvändigt att utföra någon mer behandling av de aktuella hudpartierna, vilket innebär att kosmetik kan appliceras direkt.

Professionella nagelinstrument från Becker Manicures Yes-serie

Användningen av nagelbandstänger i manikyr och pedikyr hör ofta till ett av de första arbetsstegen som förbereder naglarna inför en högklassig kosmetik. För att alla naglar ska få ett perfekt utseende med klippare, filar och andra hjälpmedel rekommenderas att du lär känna produktlinjen Yes med fler instrument från Becker Manicure. I vår onlinebutik hittar du denna och andra produktserier från kvalitetsmärket till attraktiva priser. Här kan du beställa förstklassiga produkter för nagelvård och kosmetik, för privat bruk eller som utrustning för användning i din nagelsalong.