Nagelbandssaxar Yes från Becker Manicure

Skadad hud kring nagelbanden, som har lossat i form av små hudflikar kring nagelbädden, ger inget estetiskt intryck och tas därför alltid skonsamt bort vid varje manikyr och pedikyr. Eftersom det är svårt att klippa dessa hudflikar med en enkel sax, har speciella nagelbandssaxar blivit oumbärliga hjälpmedel inom modern kosmetik. För att få saxar med lång livslängd och ett precisionssnitt rekommenderas kvalitetsverktyg från Becker Manicures produktlinje Yes och andra upplagor. I vår onlinebutik kan du till ett attraktivt pris beställa nagelbandssaxar och andra instrument från Solingen-varumärket som kommer att underlätta din manikyr och pedikyr avsevärt.

Klipp nagelbanden säkert med rätt sax

Till skillnad mot den klassiska nagelsaxen har Becker Manicures speciella nagelbandssaxar i Yes-serien en vass och tunn klippyta, som också är en aning böjd. Tack vare denna form är det lättare att nå området kring nagelbädden och att göra mycket små snitt för att säkert ta bort hudflikarna från resten av nagelbandet. Oftast är det möjligt att fortsätta med applicering av ytterligare kosmetik direkt efter det att huden har klippts bort. Genom det precisionsarbete som nagelbandssaxarna möjliggör, skadas inte den omgivande huden.

Lita på de bästa instrumenten för manikyr och pedikyr

Det är inte bara för professionell kosmetik i en nagelsalong som det lönar sig att köpa nagelbandssaxar och andra precisionsinstrument. Det blir även allt vanligare att produkterna i Yes-serien och andra produktserier från Becker Manicure finns i det egna badrummet. I över 80 år har Becker Manicure tillverkat högklassiga saxar, filar och liknande produkter och varumärket erbjuder ett mycket stort sortiment av instrument för alla arbetssteg inom kosmetik. Alla dessa produkter finns till ett attraktivt pris i vår onlineshop - här hittar du all utrustning du behöver för din nagelkosmetik.