Frisörsaxar Yes från Becker Manicure

Varumärket Becker Manicure från staden Solingen har funnits ända sedan år 1930. Med produktserier som Yes - som främst är kända för nagelvårdsprodukter - är Becker Manicure även ett ansett kvalitetsmärke i frisörsalonger. I denna kategori av vår onlinebutik hittar du frisörsaxar från Becker Manicure, som självklart även passar för privat användning och som ger en attraktiv klippning. Tillsammans med ytterligare saxar, filar och instrument skapas basen för en perfekt kosmetik, oavsett stil.

Styla håret perfekt med frisörsaxar från produktserien Yes

Kraven på frisörsaxar omfattar mer än ett säkert och exakt snitt av hela hårslingor eller hårpartier med en enda rörelse. För att kunna tunna ut håret eller säkert klippa svåråtkomliga partier på huvudet och därmed få bästa resultat, är speciella saxar oumbärliga. Under många decennier har Becker Manicure samlat erfarenhet och kunskap om dessa olika behov och har därför skapat serien Yes som innehåller saxar som täcker alla behov. Alla varianter passar såväl för professionella frisörarbeten som för privat klippning.

Beställ saxar och liknande produkter från Becker Manicure till attraktiva priser

Ett vackert utseende är inte bara beroende av en attraktiv frisyr. Därför tillhandahåller Becker Manicure också andra hjälpmedel och högkvalitativa instrument för en högklassig kosmetik för dina fingernaglar eller ögonbryn. Förutom i Yes-serien ingår dessa i olika produktlinjer med olika tyngdpunkt - och du hittar dem alla i vår onlinebutik. Förutom frisörsaxar kan du till exempel beställa klassiska nagelsaxar eller ögonfransformare, eller upptäcka de unika doftsmyckena från Solingen-tillverkaren. Med samtliga artiklar investerar du i kvalitetsprodukter från ett äkta, traditionsrikt varumärke, som du enkelt kan beställa i vår onlinebutik till ett attraktivt pris!