Batman Parfym

Batman är inte bara hjälten från din barndom och en av de mest kända seriefigurerna (förutom Musse Pigg), han är numera även en garanti för att få en biosuccé. Med Christopher Nolans nya tolkning av triologin som höjdes till skyarna av både kritiker och fans, är Batman i alla högsta grad tillbaka i ramljuset. Mörkrets riddare, som gjort fladdermusen till sitt signum, är dock inte bara populär på bioduken, i serietidningar och på seriemässor, utan numera även på huden. Framgången på bio och figurens oändligt stora popularitet, resulterade i att den svarta fladdermusen också fick en plats i hushållen i form av en parfym.

Parfymen för riktiga hjältar

Doft- och kosmetiklinjerna bär namnet ""Batman Begins"", som anspelar på den första filmen i Christopher Nolans trilogi, i vilken mörkrets riddare förvandlades till den ikoniska figuren, som han fulländade i triologins sista del. Parfymen doftar angenämt kryddigt och manligt, men är i likhet med seriefiguren också något mystisk och dyster. Detta gör att de maskulina dofterna passar perfekt för alla män som gärna omsveper sig med utmärkande och tydliga parfymer. Parfymen utmärker sig också visuellt. Flaskan har en svart-blå färg med den tydliga logotypen i form av en fladdermus på framsidan.

Mångfasetterad doftlinje med den svarta fladdermusen

Batman Begins omfattar inte bara parfymen med samma namn, den innehåller även andra produkter. Bland annat ingår ett deodorantstift i kollektionen som har samma doftackord som parfymen. Linjen avrundas med en vårdande duschgel som skonsamt avlägsnar smuts och samtidigt återfuktar huden. En aftershave passar perfekt som efterbehandling efter rakningen. Den lugnar huden och förhindrar därmed irritation, rodnad och röda prickar. Alla produkter innehåller samma doftnyanser som finns i parfymen.