All Seasons Rumsdofter från Baobab

Doftljusen från varumärket Baobab är de bästa och mest exklusiva doftljusen i världen. Dessa lyxljus skapades första gången år 2002 av den belgiska designern Valerie Bietlot. De skapades som en hyllning till Afrikas obeskrivliga intryck, färger, dofter och atmosfärer. I dag säljs doftljusen från Baobab-kollektionen i exklusiva butiker i över 40 länder runtom i världen.

Alla doftljus från Baobab tillverkas för hand med stor noggrannhet och fokus på detaljer. Hela tillverkningen av doftljusen är ett hantverk. Vaxet som används är av högsta kvalitet och den omfattande tillverkningsprocessen säkerställer ljusens höga kvalitet. Det högkvalitativa vaxet färgas dessutom för hand och blandas med parfymoljor. Eftersom ljusen är handtillverkade sätts självklart även veken in för hand och ljusens varma vax hälls in i de munblåsta Baobab-glasen. När ljuset har svalnat tas det ut igen och glaset rengörs. Dessutom avgradas, slätas och poleras ljuset. På detta sätt får de fantastiska ljusen sitt klara, högklassiga och unika utseende. Sedan sätts ljuset åter fast i glaset och dekoreras med sidenbandet från Baobab. De underbara och högkvalitativa ljusen komponeras av parfymörer och doftspecialister från franska Grasse. Dofterna och oljorna som används är av högsta renhet och bästa doftmässiga kvalitet. Doftljusen från Baobab är fantastiska och exklusiva presenter och är en perfekt och mycket populär accessoar i hemmet. Detta gäller särskilt personer som gillar det unika och som uppskattar handarbetets värde och kvalitet. Alla ljus kommer i en exklusiv svart presentförpackning.

Doftspridaren är ett perfekt komplement till ditt doftljus från Baobab. Stavarna sprider den underbara doften, utan att du behöver tända en låga. Detta gör doftspridaren till ett perfekt tillägg för att konstant låta doften spridas i ditt hem, även när du inte är där. Du kan då låta dig välkomnas av den fantastiska doften när du kommer hem. För att du ska få njuta av doftljusen från Baobab så länge som möjligt ska du beakta följande instruktioner: Varje gång innan ljuset tänds ska veken kortas av till en centimeter. Första gången ska ljuset brinna så länge tills hela ytan är flytande. På detta sätt förhindras att hål bränns in i vaxet. Ljuset egentliga brinntid är alltid beroende av ljusets storlek och färg. Om det kommer svart rök från ditt ljus är veken för lång. Släck ljuset och korta av veken. Om det bildas för mycket sot i glaset finns det risk för att det börjar brinna inuti. Rikta veken uppåt efter varje gång ljuset har använts, så att den inte blandas med vaxet. Låt inte ditt Baobab-ljus brinna ner till botten eftersom veken till slut inte längre hålls av vaxet när det är helt flytande. Om det till slut bara är lågan kvar som brinner i glaset kan den orsaka att glaset går sönder.