Ultimate Herrdofter från Baldessarini

Baldessarini står för kvalitet och elegans inom herrmode. Det unika från Baldessarini, i den egna personligheten, återspeglas självklart också i varumärkets dofter. Baldessarini Fragrances står för den dynamiska och självständige mannen, som har en egen stil och självklart också går sin egen väg. Baldessarini-mannen lever livet och njuter av varje sekund. Han utnyttjar varje ögonblick, sätter sina egna gränser och är alltid en vinnare.

Baldessarini Ultimate ger pulserande energi under varje medveten rörelse. En man som bär Baldessarini Ultimate visar sin totala maskulinitet och ställer sig alltid först, eftersom han vet att han alltid vinner. Hans ultimata närvaro är alltid tydlig och han framstår alltid som förutseende, handlingskraftig och tilldragande.

Dofter från Baldessarini Ultimate är ett fyrverkeri av eleganta och exklusiva skatter från naturen. Flaskan har ett rent, tydligt designspråk med stilelement som påminner om en herrkronograf. Den är som en symbol för tidlös elegans, framgång och absolut manlighet. Även kartongen ger ett perfekt intryck med kombinationen av varmt lädermönster nedtill och kall silvermetallic upptill.