Ögon Make-up från BEAUTY IS LIFE

Ögonen kallas ofta ""själens spegel"". De förtjänar därför bara det bästa vad gäller makeup och vårdande produkter. Det mångfasetterade sortimentet från Beauty Is Life innehåller produkter som ger strålande vackra ögon, en elegant betoning och har färgglada accenter. Varumärket har olika modeller av högkvalitativt puder och glitter för ögonlocken, som självklart finns i alla tänkbara färgnyanser. Tack vare den fina konsistensen är produkterna utomordentligt lätta att applicera, samtidigt som de sitter bra på huden och snabbt och utan problem kan tas bort på kvällen.

Det eleganta blickfånget i ditt ansikte

Makeupen från Beauty Is Life har dock mycket mer att erbjuda. Med en Eye Contour Liner kan du vackert definiera dina ögon och anpassa dem till övrig makeup i ditt ansikte. En primer kan här göra underverk och till och med se till att trötta ögon återfår energi och ett starkt uttryck. Ögonbrynen är självklart också viktiga i detta sammanhang. Med lämpliga kosmetikartiklar kan du forma dem, framhäva dem med färg och samtidigt ge dem en vårdande effekt. En bra volymmascara är ett måste i varje välutrustad sminkväska. Det är dessa mascaror som gör ögonpartiet till en vacker highlight i ansiktet.

Utmärkt kvalitet med färgfiness

Produkterna från Beauty Is Life kan antingen beställas enskilt eller i omfattande proffsset. I proffsseten förenas puder och annat alltid i olika färgnyanser, varvid de normalt innehåller nyanser från samma färgfamilj. Det finns bland annat puder för en subtil betoning, men också vacker makeup i sorbet eller romana. Beauty Is Lifes set är inte bara populära hos professionella stylister och makeupartister, de kan också användas hemma. På detta sätt skapas en säker och stilren look som perfekt framhäver dina ögon.