Foundation Make-up från BEAUTY IS LIFE

Som makeup-specialist erbjuder varumärket Beauty Is Life självklart även olika vårdande produkter för din hudton. Dessa vårdar din hudton men ger den också en härlig struktur som gör att ditt ansikte kan definieras på ett vackert sätt. I varumärkets utbud ingår olika typer av foundations, som ska användas som grund innan du lägger på din makeup. Dessa ger huden en jämn struktur, döljer små brister och ger en jämn färgnyans. Tack vare dessa foundations mycket lätta och fina struktur kan huden andas hela tiden, regenereras och förses samtidigt med en liten mängd fukt.

Högkvalitativa produkter för en excellent makeup

Självklart finns varje foundation från Beauty Is Life även i helt olika färgnyanser, vilket gör att du kan hitta precis den som passar din huton. Skulle det uppstå orenheter, finnar eller pigmentfläckar, vilket tyvärr kan förekomma trots att man vårdar huden väl, kan hudtonen bearbetas med en concealer. Denna täcker målinriktat oönskade små skavanker i huden och ger den ett jämnare utseende. Självklart finns även dessa concealers i olika färgnyanser, så att de inte sticker ut, utan i stället nästan försvinner och blir osynliga på huden - samtidigt som de fortfarande har en pålitlig täckande effekt!

Från puder till täckstift

I Beauty Is Life-sortimentet finns även ett stort urval av puder. Det ansedda varumärket har puder i olika form, som skiljer sig från varandra vad gäller textur och fasthet. På detta sätt kan hudtonen behandlas helt individuellt efter de egna behoven, medan täckstift ger ett ytterligare skydd och kan användas för särskilda områden i ansiktet som behöver extra behandling. För äkta makeup-proffs har Beauty Is Life hela set med puder och täckprodukter. Denna makeup har en starkt täckande effekt och ger en fantastisk hudton.