Posh on the Green från Atkinsons

Posh on the Green ur The Contemporary Collection-serien från Atkinsons påminner om gröna, vida ängar… Ta reda på mer

Posh on the Green The Contemporary Collection från Atkinsons

Posh on the Green ur The Contemporary Collection-serien från Atkinsons påminner om gröna, vida ängar, en välskött golfbana eller helt enkelt en utflykt i naturen. Självklart är det brittiska ursprunget mycket tydligt, precis som i alla kreationer från Atkinsons. Parfymen omsluter sin användare mjukt som en kunglig, nästan majestätisk doftslöja. Doften lanserades år 2014 och kommer i en flaska med en mild grön färg och silverfärgat tryck på framsidan samt en silverfärgad kork. Parfymen är perfekt för alla kvinnor och män som hela året längtar efter natur, vår och blomstrande landskap.

Brittisk lyxkreation och praktisk unisexdoft

Toppnoten av Posh on the Green ur The Contemporary Collection innehåller en blandning av koriander och petitgrain. Sedan går doften över till mellannoten bestående av duon rosengeranium och galbanum, för att därefter avrundas perfekt i basnoten som är en sammansättning av ceder och vetiver. Alla dessa essenser ger Posh on the Green dess starka uttryck och den naturliga effekten och får den samtidigt att framstå som mycket fräsch och elegant. Atkinsons doft ur The Contemporary Collection är definitivt en mångsidig parfym för hela året som passar perfekt både i vardagen och på jobbet.

En unik parfym från Storbritannien

Den som någon gång undrat hur Wimbledon-platsen ska dofta på hans/hennes bröllop hittar svaret i parfymen Posh on the Green. I en flaska på 100 ml förenas naturliga, lätt blommiga och mycket friska ingredienser som spelar ut sin tydliga textur redan efter ett stänk av doften. Detta gör doften till ett välkommet bidrag i serien The Contemporary Collection och hela sortimentet från Atkinsons. Denna eau-de-parfum är mycket generös och ger samtidigt en lång effekt.