Hårvård från Argan Secret

Varumärket Argan Secret från Marrakech erbjuder en serie vårdande hårprodukter av högsta kvalitet so… Ta reda på mer

Hårvård Hårvård från Argan Secret

Varumärket Argan Secret från Marrakech erbjuder en serie vårdande hårprodukter av högsta kvalitet som till största delen innehåller den speciella arganoljan, som också kallas guldet från Marocko, och högklassiga hampfröoljor. Effekten av dessa oljor på hud och hår är känd sedan tusentals år tillbaka. Produkterna från detta hårkosmetikamärke vårdar, reparerar och återupplivar ditt hår på ett mycket effektivt sätt och får det att visa sig från sin bästa sida med en fantastisk smidighet och glans.

Den välgörande effekten av arganolja och hampfröolja på håret:

Arganolja innehåller en stor andel viktiga fettsyror, vitamin E (tokoferoler), fytosteroler och antioxiderande polyfenoler som framför allt har en återupplivande och reparerande effekt på torrt och slitet hår. I hårprodukter skyddar den håret, förbättrar hårstrukturen, gör håret slätare, smidigt och mjukt och ger det spänst och en frisk glans. Arganoljan hjälper också en lättirriterad hårbotten som tenderar till mjäll. I kombination med den revitaliserande och djupverkande, fuktgivande hampfröoljan, som med sin höga halt av omättade fettsyror bland annat stimulerar hårväxten, lugnar hår och hårbotten, skyddar mot uttorkning och gör håret smidigt och underbart mjukt, bildar oljorna i produkterna från Argan Secret från Marrakech en optimal bas för en välgörande hårdvård som ger ett friskt och vackert hår.

Hårvårdsprodukter:

För rengöring och vård erbjuder Argan Secret från Marrakech högkvalitativ hårkosmetika som ""Shada Shampoo"" och ""Shada Conditioner"". Håret rengörs och vårdas på djupet, blir mjukt, slätt, enkelt att forma och får en underbar färgglans. För uppbyggnad av håret erbjuder varumärket produkten "" Miracle Masque"", som är djupverkande och framför allt ger slitet, sprött och torrt hår nytt liv, spänst, glans och friskhet. Hårkuren ""Miracle 10 Leave in Treatment"" är en spray som bland annat innehåller ett UVA- och UVB-filter, ett Repair-komplex för regenerering av skadat hår samt ämnen för stark volym och fyllighet. Håret repareras, får en frisk glans och blir sidenlent. En ytterligare högeffektiv hårkur och hårvård ger den rena växtbaserade hårkosmetikan ""Argan Secret Oil from Marrakesh"". Den skyddar håret mot värmepåverkan när det fönas och plattas under stylingen.