Alessandro - Striplac - Top Coat Matt Alessandro - Striplac - Top Coat Matt

Striplac
Top Coat Matt från Alessandro

1
 
8 ml
-9%

8 ml

172 kr*
189,00 kr*
Slutsåld
 
Artnr. 811460

Kunden köpte även

Bestsellers

Beskrivning från Striplac Top Coat Matt från Alessandro

Högkvalitativt nagellack hör helt enkelt till en stilfull makeup. Det internationella märket Alessandro erbjuder med sitt Striplac en särskilt praktiskt variant som även är enkel att avlägsna. För att göra ett nagellack från Alessandro mer synligt och för att skydda det bättre är Top Coat Matt det perfekta köpet. Denna matterande Striplac är tänkt som en nagellacksfinish och ger lacket en bättre hållbarhet och händerna ett trevligare utseende. I kombination med klassiskt nagellack eller vårdande lack från Alessandro kan du både göra händerna vackra och skydda dem. Därför erbjuder vi dig gynnsamma beställningsvillkor i vår webbutik.

Matt överlack för attraktiva naglar

Top Coat Matt från Alessandro kan enkelt appliceras på vanligt nagellack i alla färgvarianter, naturligtvis även från andra tillförlitliga märken. När ditt vanliga färglack har torkat, ser överlacket till att färgen får en starkare yta som håller även under jobbdagen eller vid högtidliga tillfällen. Med Top Coat Matt skiljer sig nagellacket från Alessandro medvetet från glänsande varianter som drar till sig mindre uppmärksamhet och ger dig istället en exklusiv nageldesign. Som Striplac är det enkelt att avlägsna överlacket och du slipper använda aggressiv nagellacksremover.

Underlätta din nagellacksapplicering med Striplac från Alessandro

Om du vill göra det så enkelt som möjligt för dig när du applicerar nagellack eller annan makeup så kan du förlita dig på de beprövade koncepten och produkterna från Alessandros många produktserier. Striplac gör det otroligt enkelt, och förutom Top Coat Matt finns det många andra lackfärger för dig. Vår webbutik erbjuder hela sortimentet från varumärket och möjliggör en enkel beställningsprocess till rättvisa priser via internet. Förutom nagelprodukter kan du också hitta makeup till dina ögon eller din hud från kända varumärken till attraktiva priser!

Har du frågor om produkten?
Kundomdömen
5 (1 Kundomdömen)