Colonia Leather Herrdofter från Acqua di Parma

Acqua di Parma är ett genuint kvalitetsmärke, vilket även bevisas i kreationen Colonia Leather. Den splitternya doften från år 2014 förenar en mycket tydlig lädernot med de omisskännliga influenserna från Italien. Parfymen levereras i en brun flaska med bronsfärgat tryck och en passande kork. På framsidan finns ett elegant tryck av märket Acqua di Parma. Denna herrdoft kan beställas i en flaska med 100 ml eller en mer generös flaska innehållande 180 ml. Dess bruna utseende går perfekt ihop med de örtiga och mycket maskulina doftackorden som framför allt finns i mitten- och basnoterna.

Stilfulla herrdofter från Italien

Parfymen Colonia Leather böjar med fräscha och fruktiga noter som påminner om en semester vid havet och passar perfekt för sommarhalvåret. Citron och apelsin utgör en fast ram kring de mjuka nyanserna från hallonen, innan herrdofterna slutligen går över till sin tydliga mellannot. I mellannoten blir det sedan först lite kryddigare med en kombination av röd timjan, petitgrain och kaprifol. För att ge doften dess omisskännliga karaktär, använder doftskaparna hos Acqua di Parma en liten andel ros som ger hela blandningen en mycket ren och smidig framtoning.

Starka lädernoter för maskulina herrdofter

I basnoten för parfymen Acqua di Parma Colonia Leather kommer till sist den essens till användning, som har gett doften sitt namn: läder. Starkt läder kombineras med cistus, en naturlig del från guajakträ och björk. På detta sätt bildas en spännande doftbild i essensen som långsamt trycker sig till förgrunden och så lekande lätt kombineras med topp- och mellannoterna. Kreationens maskulina bas är perfekt för alla män som föredrar örtiga, kryddiga och starka dofter på huden.