4711 parfym

De finns fortfarande - de populära klassikerna inom doft- och parfymsegmentet. 4711 är en sådan doft… Ta reda på mer
112
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

4711 Parfymer och Butik

De finns fortfarande - de populära klassikerna inom doft- och parfymsegmentet. 4711 är en sådan doft, känd och berömd under namnet Echt Kölnisch Wasser. Den traditionella etiketten, vars damdofter kommer i den karakteristiska Molanus-flaskan, har funnits sedan 1700-talet. Den exakta sammansättningen av doften är fortfarande okänd idag. Ingredienserna är naturliga ingredienser med eteriska oljor av lavendel, mandarin, neroli, rosmarin och citron. De ger den ihållande aromatiska och fräscha doften som ger många kvinnor en uppfriskande upplevelse. Äkta cologne - en uppfriskande känsla av friskhet för ny inspiration. Antingen i sprayform eller i en liten bulkflaska kan 4711 Genuine Cologne Water tas med överallt.

4711- dofter för kvinnor och moderna varianter

Att kombinera tradition och modernitet - det är vad varumärket står för idag. Detta framgår tydligt av de nya produktlinjerna, som inte bara innehåller de klassiska damdofterna, utan också har lagt till aftershave, duschgel och deodoranter till portföljen. Äkta cologne-tvål och uppfriskande servetter avrundar 4711-sortimentet. Remix-serien gör det moderna anspråket tydligt och lanseras i eau de cologne-sprayform. Dofter som Remix Summerhouse Party Orange ger bäraren en medelhavskänsla, medan Remix Festival Vibes med neroli presenterar sig med färska te-smaker som tillsammans med fruktiga aromer utstrålar den annalkande uppvaknandet av våren. Remix Exotic Paradise med en grapefruktnot kombinerar traditionella nyanser med exotiska doftelement. Appliceras på dekolletage, hals och armar - och syrliga, uppfriskande stunder är garanterade. På tal om tradition och modernitet: produktlinjen är fortfarande idealisk för en gåva.

4711 parfym: Dofter fulla av tradition för henne & honom

Eau de Cologne – det är så den världsberömda parfymen 4711 från huset Muelhens GmbH & Co. KG också heter. En äkta ”kölnare” helt enkelt. I det hemliga receptet ingår eteriska oljor av citron, mandarin, lavendel, rosmarin och neroli som sammantagna utgör den eviga, traditionella 4711-doften.

Ursprunget till parfymens namn är enkel: Den berömda parfymen skapades på Glockengasse nummer 4711. Parfymen 4711, på den tiden ännu kallad för doftvatten, har sålts sedan 1799. Varumärkets grundare Wilhelm Mülhens la genast märke till doftkompositionens lugnande, uppfriskande effekt och tidlösa elegans, och parfymen såldes med framgång redan på hans tid.

4711 parfym – dofter för alla tillfällen

Parfymen 4711 är en tidlös doft som passar varje dag. Den lugnande och samtidigt vitaliserande effekten känns fräsch både sommar- och vintertid. Eteriska oljor och fräscha örter gör doftkompositionen till en verklig allround-parfym. Alla som älskar den här parfymen vet vad de kan förvänta sig eftersom 4711-doftens hemliga recept inte har ändrats sedan 1800-talet. Den berömda Molanus-flaskan som formgavs av Kölnbon Heinrich Peter Molanus är unik och ett riktigt blickfång.

Eau de Cologne är ren och skär tradition. Varumärket satsar på älskade doftklassiker och tidlös elegans. Så det är inte förvånande att flaskan och etiketten knappt har ändrats sedan 1800-talet. Men det finns fler produkter, utöver den klassiska parfymen 4711, med den typiska doften av Eau de Cologne. Med en Eau de Cologne-tvål står ingenting i vägen för en skonsam rengöring.

4711 parfym: Modern Eau de Cologne

Trots all tradition bakom den berömda 4711-parfymen erbjuds den numera i olika remix-varianter, något som skapar en frisk fläkt bland varumärkets produkter. Varje remix-doft framhäver en av den berömda parfymklassikerns huvudkomponenter. Några doftkreationer som finns i 4711-remixversion:

Varumärket 4711 har ständigt utökat sitt sortiment under senare år. På så sätt bevaras den populära klassikern samtidigt som nya versioner av den ständigt presenteras i en modern skepnad.

Köp 4711 parfym: Köp på nätet till ett lågt pris hos parfumdreams

4711 hos parfumdreams och stärk kropp och själ med den naturliga ,uppfriskande doften av äkta Eau de Cologne. För dig som gillar nytt erbjuder varumärket remix-dofter med moderna element.