Våra medarbetares sminkfavoriter

Våra medarbetares favoriter De som jobbar hos parfumdreams är också flitiga användare av olika skönhetsfavoriter i webbutiken. Parfym, vårdande produkter, makeup eller hårprodukter – alla har sina favoriter som med tiden har blivit fasta inslag i deras skönhetsrutiner. Här presenterar vi några av våra medarbetare och deras älsklingsprodukter!

 

Kai Renchen

Grundare och VD

Har varit med från start

1.) Creed Silver Mountain Water–Eau de Parfum
2.) Hårspray, nämligen:
- American Crew Alternator och
- Sebastian Re Shaper Strong hold Hairspray 400 ml

"Jag klarar mig inte utan hårspray. Om man har lockigt hår är Alternator grym att använda till förstyling. Håret får stadga, men går ända att kamma."

 
 

Jana Ganski

Online-Marketing Manager

Har varit med i 1 år och 8 månader

Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine

"För att jag tycker att det är ett suveränt läppstift! Det passar mig, ser fantastiskt ut och känns lika bra som det är snyggt! Dessutom finns det i massor av läckra färger! Man kan använda det jämt – till vardags, på jobbet och på festen."

 
 
[T]Alex_Neutz_15y[/T]
 
 

Katharina Kron

Personalassistent

Har varit med i 4 år och 2 månader

Benefit Boi-ing Cakeless High Coverage Concealer

"Det är den bästa concealern jag någonsin testat (och jag har testat massor från olika märken). Concealern täcker mörka ringar under ögonen och rodnader perfekt, men utan att kaka sig! Och trots att den täcker så bra känns den inte tung på huden eller torkar ut den. Det är en concealer jag aldrig vill vara utan!"

 
 

Florian Kasten

Online-Marketing Manager

Har varit med 1 år och 10 månader

Replica Jazz Club från Maison Margiela

"Helt enkelt en grym doft i en läcker färg som doftar av spännande drinkar, cigarrer och vanilj. Borde egentligen finnas i varje Gentlemen´s Club."

 
 

Vera Groh

Datahantering

Har varit med i 4 år och 3 månader

Davines Oi All In One Milk

"Mjölken gör håret underbart mjukt och vårdar topparna. Produkten är dessutom jättelätt att använda, det är bara att spreja i vått eller torrt hår. Jag kan inte föreställa mig att sluta använda produkten och mitt hår älskar den!"

 
 

Mario Antic

Servicechef

Har varit med i 8 år

Biotherm Homme Aquapower

"Jag använder alltid vårdprodukterna från Biotherm Homme Aquapower i min morgonrutin – Jätteskön textur, luktar gott och absorberas snabbt… Den perfekta vården för män!"