Våra medarbetares sminkfavoriter

Våra medarbetares favoriter De som jobbar hos parfumdreams är också flitiga användare av olika skönhetsfavoriter i webbutiken. Parfym, vårdande produkter, makeup eller hårprodukter – alla har sina favoriter som med tiden har blivit fasta inslag i deras skönhetsrutiner. Här presenterar vi några av våra medarbetare och deras älsklingsprodukter!
Upptäck nu

Old but Gold

Trender kommer och går, nyheter introduceras på marknaden, men ofta är det klassikerna som behåller sin popularitet och tar en fast plats i våra skönhetsrutiner. Produkter man kan lita på och som alltid ger resultat. Du kommer inte att bli besviken på våra klassiker!
Upptäck nu

Bästsäljare de sista 15 åren

Milstolpar

 
2004
 

Grundande

2004 grundade Kai Renchen webb-kosmetikbutiken parfumdreams tillsammans med sina tre vänner Daniel Lang, Alexander Neutz och Timo Ziegerer.

Framgångssagan startade i Öhringen i tyska Baden-Württemberg där killarna programmerade mjukvaran för den första webb-butiken i källaren till föräldrarnas parfymeri. Programmen som killarna själva utvecklade utgör än i dag den tekniska basen för den välfungerande webbutiken.

Så fort de första beställningarna ramlade in började vännerna packa det ena paketet efter det andra. Snart växte de ur källaren och vinden fylldes med paket från golv till tak. Vännerna fick hyra större lagerlokaler, men de räckte inte länge.

 
 
2015
 

Nybyggda lokaler i Pfedelbach

2015 byggdes nya lokaler i Pfedelbach. Numera har parfumdreams cirka 450 anställa.
 
 
2016
 

Glamfume

Hösten 2016 lanserades det exklusiva doftvarumärket GLAMFUME. Varumärket startades av Chris och Criss, en mor och dotter som båda älskar och lever för dofter.

Alla erfarenheter och intryck de samlat under otaliga resor väckte en önskan att förvandla all denna inspiration till äkta doftupplevelser.

Och med sin första doftserie TRUE STORY har Chris och Criss uppfyllt sin stora dröm att skapa en gemensam doftkollektion.

Tre år senare skapade de den nya doftserien WHITE HEAVEN BEACH – för henne och honom.

Det är en doftduo som förför med en puristisk charm som hämtat inspiration från australiensiska Whitehaven Beach, paradisstranden på ön Whitsunday Island.

 
 
2016
 

Expansion till Europa

Sedan 2016 har parfumdreams expanderat till 14 länder i Europa. Det började i Sverige 2016 och fortsatte 2017 med etablering i Danmark, Österrike, Storbritannien, Italien, Frankrike, Belgien, Nederländerna och Spanien. Från år 2018 finns parfumdreams även på Irland, i Finland, Polen och Portugal.

 
 
2019
 

Status Quo

Med åren har parfumdreams vuxit från ett hanterbart sortiment till att kunna erbjuda 44 000 produkter från över 600 parfym-, vård- och sminkmarknader.

Webbutiken förbättras ständigt för att öka användarvänligheten.

Sedan år 2011 finns parfumdreams även som app för att göra våra kunders köpupplevelse ännu enklare och bekvämare.

 

*

Erbjudandet kan inte bytas mot kontanter, kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller till 27.06.2022, Gäller en gång per hushåll, gäller inte för presentkort, Creed, Glamfume, Parfums de Marly & Xerjoff. Minsta beställningsbelopp 750kr 100kr, Gäller inte reaprodukter! Parfümerie Akzente GmbH, Ust-IdNr. DE813307548 AG Stgt. HRB 581012.